Снимката е предоставена от Юлия Рускинята Юлия Симеонова  решава да проведе

...
Снимката е предоставена от Юлия
Рускинята Юлия Симеонова  решава да проведе
Коментари Харесай

Как 100 клека дневно за един месец променят тялото – вижте снимки преди и след

 Как 100 клека на ден за един месец трансформират тялото – вижте фотоси преди и след  Как 100 клека на ден за един месец трансформират тялото – вижте фотоси преди и след

Снимката е предоставена от Юлия

Рускинята Юлия Симеонова  решава да организира опит със себе си – да кляка по 100 пъти всеки ден в продължение на месец. Тя си води  личен дневник за всеки ден от своето предизвикателство. Публикуваме фрагменти от него.

 

„ Търся лекост и наслада във всичко. Независимо дали става въпрос за връзка с мъж, домакинство или самообслужване. Винаги предпочитам по-малко трънливи и по-кратки пътища за себе си. Междувременно постоянно бленувам за идеалното! Къде можете да намерите средата? От опит ви споделям – тайната е да вършиме всичко постоянно.

 

Преди няколко месеца, с вярата да укрепя мускулите на тялото за допустимо най-кратко време, си направих предизвикателство – един месец всеки ден да върша планк. В резултат на това измененията във фигурата ми, укрепването на мускулите бяха забележими.

 

Сега лятото настойчиво чука с гореща длан по прозорците ни, флиртува, кани ви да се разхождате в парка с мини пола или да блестите на плажа с разбиващо сърцето бикини!

 

Но преди месец се изправих пред предизвикването, наречено „ обличане на летни облекла “. Всяка от нас евентуално нееднократно внимателно се е обръщала с тил към огледалото и, хапейки устни, се е опитвала сериозно да оцени дупето и краката си. „ Нищо, ще добия малко загар и ще е по-добре … “ „ Време е, ще остана на ябълки една седмица – и ще смъква няколко кг … “

 

Аз имах същите терзания преди месец. Определено осъзнах, че кожата с лек тен или отслабването надали ще повлияе на формата на дупето ми, в случай че мускулите са отпуснати. А точно те са тези, които дават хубавите извивки и прибавят съблазън в облика на всяко момиче.

 

И по този начин, взех решение, за първи път давам на тялото си ново предизвикателство – 100 клека дневно!

 

Ден 1. Ентусиазъм

Когато вземам решения, постоянно съм въодушевена. Клякам 40 пъти, чувствам по какъв начин мускулите на краката ми стартират да горят. На връщане от работа, сред готвенето на котлети и простирането на прането, върша още две серии, по 30 пъти всеки. 100 пъти. Изпълнено!

 

Ден 2. Въпрос на технология

Клякам по „ демодиран “ метод: краката са на ширината на раменете. Четох някъде, че е по-ефективно да клякате с раздалечени крайници, като че ли седите на невисок стол. Клякам по-дълбоко, чувствам по какъв начин бедрата и дупето се стягат повече.

 

Ден 3. Това е скорост!

Струваше ми се, че би трябвало да стартира да чувствам приятната болежка в мускулите от упражненията още в този момент. Все още нищо сходно. Правя 4 серии по 25 пъти. С времето, с почивки за релаксация, лиши не повече от три минути. Моето време, обичам го!

 

Ден 7. Не прескачайте

След една седмица разбирам, че от време на време даже няколко минути, изключително заран, не са задоволителни за работа с цялостна мощ по време на 100 клякания. Ако ви е мъчно да се настроите за подготовка вкъщи, ето моите трикове.

 

Клякам в асансьора (живея на 13-ия етаж, съумявам да направя две серии от 20-25 клека).

 

Още 20 пъти прикляквам, да вземем за пример, при посещаване на тоалетната по време на работа. Можете да вършиме 2 серии  на ден.Винаги можете да клякате, до момента в който се разхождате с децата, в парка или на детската площадка.

 

Ден 10. Всичко е изчислено

Водя комфортен дневник с бележки за броя на осъществените клекове. Отметки за всеки ден – плюс нови червени точки в касичката на моето самочувствие.

 

Ден 15. Забрана…но не напълно

В началото си не разреших да виждам през рамо в огледалото до края на предизвикването, пробвайки се да преценява шеметните резултати от упоритата ми работа. Но тъй като нямах самозабрана да докосвам с ръце, при напън, другари, става явно, че дупето е станало по-силно и бедрата са по-стегнати. Усещам разликата! Наистина ли ще работи?

 

Ден 25. Дисциплината е наред

Харесвам се! От една седмица върша всички 100 клякания заран преди закуска. Наистина лишава единствено няколко минути, тъй че няма извинения!

 

Ден 28. Квотата е надвишена!

Въвеждам  навика да върша и спомагателни клекове.

 

Ден 31. Обобщаване

Дъщеря ми прави контролни фотоси. Тревожа се. За чистотата на опита облякох черно долни дрехи, както на първите фотоси, направени преди месец. Теглото ми е същото. Тази година още не съм правила слънчеви бани.

Примижавам, само че виждам фотографията.

 

Сн.2 – Снимка на Юлия в края на опита

 

Е? Какво да кажа? Струва ми се, че единствено за месец усъвършенствах пропорциите на фигурата, задните елементи станаха заоблени, по-твърди и съгласно мен трапчинките от целулит понижиха. И това лишава единствено 3-5 минути дневно с най-простите извършения! “

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР